De arbeidsvoorwaarden van een schoonmaakbedrijf zijn prettig en verzorgd. Ik hou van mijn collega's, de faciliteiten zijn altijd schoon en de sfeer is altijd fris.

Ja, ik zei al dat u niet de enige klant van het schoonmaakbedrijf bent: elke klant die zijn werk moet laten reinigen is echter bijzonder. Elke klant (van de particuliere klant) heeft zijn eigen imago en het schoonmaakbedrijf zal zijn best doen om dit te bereiken. Dit betekent dat je wilt overleven in dit beroep. De afkeer van bewusteloosheid van andere mensen maakt je imago (ook al denk je dat je er niets mee zult winnen) maar deze persoonlijke benadering van de schoonmakers is twee jaar de moeite waard en dit zijn slechts enkele van de handige tips voor jou. Hier zijn enkele algemene adviezen voor het kiezen van het juiste schoonmaakbedrijf.

Allereerst: definieer altijd je werk. Je moet in staat zijn om aan een schoonmaakbedrijf te beschrijven wat je normen zijn met betrekking tot het type en de hoeveelheid vuil. Misschien wilt u ook bepalen of uw leven de moeite waard is om weg te gooien om een ​​vuile werkplek te behouden. Bedenk eens: elk bedrijf dat zonder uw geld kan, investeert op elk moment graag in schone huizen, kantoren en straten.

Als u van plan bent schoonmaakdiensten in te huren, moet u extra voorzichtig zijn. Ik stel voor om niet zomaar een schoonmaakbedrijf in uw land te openen en u voor te stellen hoe u uw huis schoonmaakt. De keuze voor een schoonmaakbedrijf kan afhangen van uw persoonlijke contacten (duidelijke contacten zijn de beste methode), de schoonmaakdiensten in uw buurt en ook uw bereidheid om meer te betalen voor deze dienst. Denk altijd aan schoonmaakbedrijven met de reputatie van het herhalen van verfoeilijk werk – u wordt door hen bediend, niet de conciërge die u schoonmaakt. Bovendien zijn er van die bedrijven die (niet alleen nu, maar ook in de toekomst) hoge uurtarieven bieden. lopende band die zegt dat schoonmaakbedrijven $ 10 per uur vragen (maar dit betekent niet dat elke conciërge met dit soort geld wordt belast!) is veel realistischer! Als u een 24-uurs servicetool huurt met hoge uurtarieven, kunt u deze altijd weigeren, zonder vragen te stellen!

#1: let op de naaste mensen van het bedrijf (netwerken, pers, foto's, boekers, enz…) zoals je buren en familieleden: als ze van hetzelfde bedrijf zijn, kun je een ontmoeting hebben met je schoonmaakster en vertel hem over uw gedachten, waarden en verwachtingen (bijv. waardering voor uw werkplek en ook voor de mijlpalen van uw bedrijf, uniformiteit van uw schoonmaakster is cruciaal voor u: hij moet minstens één enkel kledingstuk hebben en van zichzelf afnemen , comfortabele werkplek, ondersteuning van zijn collega's, enz.).

Bovendien zijn er gemeenschappelijke dingen, die niet alle schoonmaakbedrijven hebben maar het motto is "zeg nee tegen de kerk door de ogen van je personeel en word een kerk binnen het bedrijf". Een ander motto van de schoonmakers zou een "NO-GOAL Customer Service" zijn en dit betekent dat deze schoonmakers een persoonlijk doel zullen hebben om te vervullen en niet alleen luisteren naar de waarden van de klant, maar ook die waarden vervullen.

Een schoonmaakbedrijf inhuren is geen gemakkelijke klus, dat kan ik je waarschuwen. Maar het is zeker een grotere kans waard (in termen van uw veiligheid, uw tijd en uw geld….) en ben bereid uren te besteden aan het uitleggen of u de klant bent!