Fiets repareren Rotterdam

De werknemers van ons bedrijf vervoeren veel klanten, en vaak is de fiets een veelgebruikt vervoermiddel.

Na de kerst hebben we veel leveringen verzameld die we niet dezelfde dag hebben afgeleverd, en daarna moeten we gaan nadenken over een manier om nog meer mislukkingen te voorkomen.

Met zo’n geavanceerde organisatie hebben we het leveringsproces uitgebreid. Eerst organiseren we alle medewerkers van alle afdelingen om bijvoorbeeld te zien welke deadlines de goederen op tijd kunnen leveren. Dan organiseren we de voertuigen met gemak.

En de fietslevering was precies het juiste centrum voor deze just-creatie door het implementeren van een nieuw programma – het “Plan B” programma. Om de fiets als leveringsmiddel aan te bieden heb ik twee weken doorgebracht in het fietsbedrijf, om te gaan met hun verkopers en inkoop.

Ik wist dat de fietsen die door dergelijke bedrijven worden aangeboden duur zijn en dat het erg duur zou zijn om de fietsen aan de klanten te geven. Bovendien is het een uitdaging vanwege de technologie die nodig is om de fietsen aan te passen aan de verschillende hachelijke situaties, berijdbaar en geparkeerd. Tenslotte was de fiets niet de ideale keuze voor dit soort situaties.

Na enkele jaren was de fietsdienst zo efficiƫnt geworden dat wij alle diensten organiseren voor grotere bedrijven zoals socia en transportbedrijven.

Vandaag de dag is het stadscentrum het drukste gebied van Nederland en het aantal fietsen neemt nog steeds toe.

Een persoon die we uitlokken om de goederen af te leveren is soms niet in staat om te luisteren. Maar dat is niet het geval met onze fietseiwitten geschokt. antwoord. Wij leveren de producten de hele tijd en niet alleen wanneer het nodig is. Ze worden aan iedereen aangeboden. De fiets is voor mensen die fietsen, voor moeders die wielbussen duwen en voor jongeren die stadsfietsen.

Toch verkeren de fietsassemblagebedrijven nog steeds in een gezonde conditie. De prijzen verschillen niet veel van die in Nederland. Dat moet als een “info-documentatie” worden opgevat.