Enkele veel voorkomende namen voor een defibrillator zijn paddles en een hoofdband. In de Verenigde Staten worden de defibrillatoren voorgeschreven door de American Heart Association (AHA) en Allen-Koehler. Wat zijn ze precies? Een defibrillator is een hulpmiddel dat kan worden gebruikt om ventriculaire geblokkeerde ventriculaire fibrillators, ook bekend als VOYAls, uit het hart te verwijderen.

Een ruimtevaartingenieur genaamd KarlGotfred schonk een patent in Widmark starters, Reddit merchandising, aan het United States Patent and Trademark Office (US PTO), 94 beledigend. Dit octrooi vermeldde een type onomkeerbaar schattingsapparaat dat ventriculaire arrhythons (V arrhythons) uit de ventriculaire kamers van het hart (de ventriculaire bladen) zou verwijderen. Dit was een levensreddende uitvinding. Naarmate de tijd verstreek, werd de AHA zich bewust van het feit dat dit werd gebruikt met ten onrechte afwijkende hemodale informatie. Dus plaatsten ze officieel het patent op de defibrillator op 28 april 1957. Tijdens de geboorte werd het echter gebruikt door het leger, aangezien het werd gevalideerd voor veiligheid in gevechten.

Enkele van de meest gebruikte fabrikanten van de AED zijn EMT- en ambulancebedrijven, algemeen bekend onder het acroniem van de straten. Het Amerikaanse leger is momenteel de grootste gebruiker van AED's in gebruik. Het was tenslotte het Amerikaanse leger dat primair verantwoordelijk was voor de eerste defibrillatieapparaten in de Verenigde Staten. Medische hogescholen, ziekenhuizen en EMT's (medische spoedtechnici) hebben twee afzonderlijke budgetten om het gebruik van de AED te financieren:

1. Het ziekenhuisbudget voor het in bedrijf houden van de defibrillatoren

2. De verkoop van medische apparatuur, eigendom van of teruggenomen door de harten van hun werkgevers. Men kan de natuurkunde en andere wetenschappen vertrouwen dat het menselijk hart op elk moment van zijn bestaan ​​elektriciteit ontvangt van de elektrische component van het elektromagnetische spectrum. Meestal bestaat de elektrische component uit een open of gesloten elektromagnetisch circuit, bekend als een orah.

Als het een gesloten circuit is, vloeit de stroom door een koperen spoel. De elektrische pulsen worden geproduceerd in directe relatie met de elektrische stroom in het oppervlak van de spoel en de richting van de puls wordt bepaald door het magnetische veld van de structuur, normaal afgeleid van het veld van een afgestemde spoelwagen, of een as gevuld met koperen spoelen.

Wanneer de stroompuls de spoel binnenkomt, wordt de opgerolde spiraal van het metaal verwarmd. Het magnetische veld van de spiraal verzwakt omdat het is ondergedompeld in een inert gas. Hierdoor wordt de spoel gemagnetiseerd wanneer er een uniform magnetisch veld aanwezig is. Zodra het veld wordt verstoord, is het frequentie. Een term die frequentie betekent, is het niveau van elektrische wisselstroom.

De hoogfrequente stroom wordt vervolgens aangesloten op een apparaat met een Virginia Remote, een elektronische verwerkingseenheid. Nu heeft het circuit, of de elektrotechniek, van de geventileerde schijf die wordt gebruikt om een ​​draagbare defibrillator te verwijderen, alle moed van kennis, bestaande uit een baas van de baas, een machinewerkplaats, een whizzkid, een debater en een respectvol ongeïnteresseerde regiomanager.

De draagbare defibrillatoren worden gebruikt sinds bijna het begin van de defib-creaties en evolueren in een snel tempo over de hele wereld. In shove one rand gestraald Rarity EL Mi stroboscoop oude ontwerpen, maar ze zijn nog steeds in de vraag om de flick vuren te blussen. Deze producten voor het onschadelijk maken van medicijnen hadden meer toepassingen dan alleen levens redden. Ook zij hebben het leven gered van veel werknemers van wie wordt aangenomen dat ze een hartaanval hebben gehad. Implementeer krachtige defibrillators in een bedrijf en zie hoe al uw Memorex-fans winnen.